چند نکته در باره کارآفرینی :
اول: اینکه به طور کلی فرایند خلق چیزی است (هر چیز ارزشمند و جدید).
رسیدن به استقلال مالی و کسب درآمد و همچنین رضایت خاطری است که فرد کارآفرین بعد از انجام کار کسب خواهد نمود.
دوم: اینکه کارآفرینی فرایندی است که مستلزم صرف زمان و تلاش کافی است.
سوم: اینکه کارآفرینی دارای ریسکهای اجتناب ناپذیر است.
چهارم: اینکه آنچه که به عنوان پاداش در فعالیتهای کارآفرینانه وجود دارد،
فرآیند ایجاد یک طرح کسب و کار جدید را کارآفرینی گویند.حالا خواه این طرح در هر زمینه باشد.
کشاورزی, صنعت و خدماتی و غیره. کارآفرینی به ایجاد فرصتهای شغلی برای افراد جامعه را گویند.
در کارآفرینی یک فرد با یک ایده جدید می خواهد زمینه ای را برای کسب و کار خود یا دیگران راه اندازی کند.
البته یک کارآفرین موفق کسی است که طرحی بدهد که جدید باشد و از نظر علمی و عملی صحیح و مورد قبول باشد.
در کارآفرینی چه در زمینه کشاورزی و یا در صنعت و یا هر نوع فعالیتی نیاز به تفکر و ایده جدید می باشد.
یک کارآفرین خوب و موفق یکی از صفاتش نوآوری است.
تازگی در کارآفرینی خیلی مهم و موفق باشد.
اهمیت و جایگاه افکار عمومی در نظام اسلامی
از آنجا که زندگی اجتماعی مردم همواره به پدیدهی افکار عمومی گره خورده است و مردم هم به نوعی سازندگان افکار عمومی هستند و هم به شدت از آن متأثراند، یکی از دغدغههای تمامی قدرتهای سیاسی حاکم در جهان، چگونگی تعامل با افکارعمومی است.
نویسنده:دکتر محمد طیب صحرایی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع)
تنویر افکار، تثبیت ساختار
از آنجا که زندگی اجتماعی مردم همواره به پدیدهی افکار عمومی گره خورده است و مردم هم به نوعی سازندگان افکار عمومی هستند و هم به شدت از آن متأثراند، یکی از دغدغههای تمامی قدرتهای سیاسی حاکم در جهان، چگونگی تعامل با افکارعمومی است.
گروه سیاسی برهان؛ مردم در جوامع مختلف دارای برآیندی از تفکرات، عقاید و ارزشها در مقولههای مختلف هستند که میتوان آن را افکارعمومی نامید. افکارعمومی را جمع تمایلات، درک و فهم طبقات مختلف جامعه و تمرکز آن به سوی یک موضوع خاص نیز گفتهاند. برخی معتقدند «روسو» اولین کسی بود که عبارت افکارعمومی را برای استناد به سنتهای اجتماعی وشیوههای رفتاری جامعه در حدود سال1744(م) به کار برد. اما اصطلاح افکارعمومی (public opinion) به معنای امروزی، نخستین بار توسط «ژاک نکر» وزیر دارایی «لویی شانزدهم» در آغاز انقلاب فرانسه مطرح شد. ادامه مطلب...
افکار عمومی سوریه
همزمان با اعتراضات مردمی در جهان عرب دربرخی از شهرهای سوریه نیر اعتراضات مردمی صورت گرفت که توسط دولت سوریه سرکوب شد اما باگذشت زمان ومداخله برخی کشورها این قیام کوچک مردمی به آشوب در کشور سوریه تبدیل شد.در واقع برخی کشورها باسوءاستفاده از موقعیت ایجاد شده سعی در مصادره این قیام به نفع خود کرده ودراین زمینه اقدامات زیادی انجام دادند.بشار اسد در یکی از مصاحبه های رسانه ای خود علت این آشوب هارا اسرائیل عنوان کرد. ادامه مطلب...
افکار عمومی غزه واسرائیل
افکارعمومی درجنگ اسرائیل و غزه
8روزه اسرائیل وغزه متفاوت است.تلاویو پس ازپایان جنگ خودرابه دلیل حملات متعددبه غزه،کشتار بیش از170نفر،مجروحیت 1300نفروتروریکی از فرماندهان پیروز این جنگ اعلام کردودفاع از حق طبیعی خودرادربرابر هجوم تروریست هاعملی موجه جلوه دادکه این تبلیغات در سطح وسیعی بخشی ازافکار عمومی اسرائیل را شکل میدهد.هرچندرعب ووحشت واز بین رفتن امنیت روانی ،هجوم5میلیون صهیونیست به پناهگاهها،لغوسفر6هزار گردشگر به عراضی اشغالی ،محدود کردن مدت اقامت مسافران واتخاذ محدودیت پروازی از سوی برخی کشورهابازتاب بخش دیگری از افکار عمومی در اسرائیل است.در داخل اسرائیل بخش کوچکی از افکار عمومی علیه سیاستهای تلاویودر این جنگ ومعتقد به شکست اسرائیل دراین جنگ ا ست. ازجمله 2عضو پارلمان صهیونیست خواهان استعفای نتانیاهو به سبب این شکست تاریخی هستند.
افکار عمومی و تبلیغات سیاسی
افکار عمومی و تبلیغات سیاسی گسترش وسایل ارتباط جمعی، مانند روزنامه، رادیو و تلویزیون باعث پیدایش جامعه تازه ای می شود که در آن کلیه افراد، صرف نظر از اینکه درکجا زندگی می کنند و یا به چه جامعه ای تعلق دارند، در تماس با منابع خبری از رویدادها و رخدادها آگاه می شوند. تا جایی که حتی اگر در جامعه ای میزان مشارکت اجتماعی مردم هم محدود باشد، میزان آشنایی آنها با حوادث و رخدادها و در نتیجه مشارکت آنها در این زمینه با آنچه در گذشته بود، قابل قیاس نیست. در واقع در جوامع امروز افراد معمولی هم حداقل دارای کمی قدرت هستند و از خلاقیت و ابتکار برخوردار بوده و صاحب رای و عقیده اند و دیگر قدرت آن بالابالا ها و دور از دسترس مردم و مصون از انتقاد نیست.
|
در عصر ما، در این جوامع به تدریج قدرت به مردم نزدیک تر می شود و بقای نظام به داوری و نظر همگان بستگی پیدا می کند، به طوری که امروز حکومت و دولت موضوع افکار عمومی شده و صاحبان قدرت از هاله تقدس گذشته، بیرون آمده و در معرض داوری همگان قرار گرفته اند. ادامه مطلب...
سبک الماس خبری (news diamond) دارد جای سبک خبر نویسی هرم وارونه (inverted pyramid) را در خبر نویسی آنلاین میگیرد.
سبک خبر نویسی الماس خبری با دو خصیصه وب کاملا سازگار است: سرعت و عمق
فرایند نوشتن در اتاقهای خبری بر پایه این دو قدرت بازنگری خواهند شد.
پاول برادشاو (Paul Bradshaw) میگوید رسانههای نوین از یک سو اجازه نشر سریعتر خبرها را میدهند (تلویزیون و رادیو، بعد موبایل و ایمیل و حالا موبلاگها یا همان وبلاگهای موبایل پایه)
[مفاهیم: وبلاگ چیست؟] و از سوی دیگر وب؛ رسانهای کامل برای روزنامهنگاری است که بطور بالقوه عمیقتر و گستردهتر از شاهان سابق محتوا و تحلیل؛ یعنی روزنامهها و مجلات است.
بنابراین او فرایند جدید نوشتن در دنیای آنلاین را با تاکید بر دو عنصر سرعت و عمق این چنین به تصویر میکشد:
دومین جشنواره مطبوعات و خبر گزاریهای استان کرمانشاه برگزار شد
دومین جشنواره مطبوعات و خبر گزاریهای استان کرمانشاه با همکاری خانه مطبوعات ،اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ، استانداری و شهرداری در روز یکشنبه 28 آبان ماه در تالار انتظار با حضور مسئولین استان و اصحاب رسانه و تقدیر از برترین های مطبو عات استان برگزار شد .
در آغاز مراسم پس از قرائت آیات قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی یران همزمان باایام سوگواری اباعبدا... الحسین با مرثیه سرایی داوود احمدی نژاد برگزار شد .
در ادامه فریدون معتمدیان رئیس خانه مطبوعات استان ادامه مطلب...
افکار عمومی بحرین
نکته : بحرین به عنوان دومین کشور عرب با حداکثر جمعیتی شیعه و حکومت دیکتاتوری با مذهب تسنن در منطقه خاور میانه که در قیام آن با نان قیام جوانان 14فوریه خود را نشان داده است .
-نوع حکومت بحریت ،نظام پادشاهی است علی رغم اقلیت مذهب تسنن در این کشور حکومت به دست انان اداره می شود و حقوق اکثریت جامعه در این کشور نادیده گرفته شده است .
حکومت اکثریت جامعه را که شیعه مذهب هستند از حقوق بشر محروم کرده است .کشتار ،شکنجه ،یورش به منازل ،محاصره روستای شیعه نشین ازجمله مهزه سبب شده است اکثریت جامعه به علت عرم رعایت عدالت و ظلم و بی توجهی به حقوق آنان حرکت هایی را برای به دست آوردن مطالبات خود آغاز کردند . ادامه مطلب...
دیدار جوانان خراسان شمالی با رهبر انقلاب
صبح امروز و در ادامهی سفر به استان خراسان شمالی، هزاران نفر از جوانان این استان با حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
در ابتدای این دیدار پنج نفر از برگزیدگان جوان در سخنانی در زمینهی مسائل جوانان، دانش آموزی و دانشجویی مطالبی را بیان کردند.
مشروح خبر و تصاویر تکمیلی متعاقباً منتشر خواهد شد.