هویت مجازی چیست؟ اینترنت + مجاز=هویت مجازی؟


زمانی از هویت مجازی سخن به میان می آید که انسان بخواهد خود را در فضای مجازی اینترنت (از طریق پست الکترونیکی، چت و..)معرفی و ارائه نماید. خدمات پیام رسانی رایانه ای، نوعی ارتباط را بنا می نهند که آن هم، فرهنگ نگارش با دست و چاپ را واژگون می کند. در نامه نگاری الکترونیک، هر فرد یک نشانی الکترونیک در رایانه دارد و هر کس که آن را بداند، می تواند به وسیله رایانه خود، پیامی یا نامه ای به آن نشانی بفرستد. مورد دیگر آن است که بعضی از رایانه ها به عنوان صحنه های نمایش اخبار به کار می روند. افراد بسیاری می توانند به وسیله این رایانه ها وارد میدان پیام ها بشوند و پیام خود را بشنوند و پیام خود را برجای بگذارند. این کافه های الکترونیکی تشویق کننده غریبه ها برای برقراری ارتباط با یکدیگرند. ادامه مطلب...




تاریخ : دوشنبه 92/10/9 | 5:42 عصر | نویسنده : مرضیه نوری تبار | نظرات ()

 

به نقل از تبیان، با توجه به اینکه وب‌سایت "فیس بوک" در ایران فیلتر شده است، آیا ورود به چنین سایتی صرفا برای ارتباط با دوستان و بدون هیچ فعالیت سوء علیه منافع ملی جمهوری اسلامی اشکال دارد؟
متن استفتاء و پاسخ مقام معظم رهبری درباره "فیس ‌بوک" در ذیل آمده است.
تاریخ : شنبه 92/9/23 | 4:30 عصر | نویسنده : مرضیه نوری تبار | نظرات ()

پنجمین جلسه کاربینی دانشجویان کاردانی وکارشناسی روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ وهنردرمورخه 92/9/20در آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد. در این جلسه آقای میرزاپور روابط عمومی منطقه عملیاتی نفت شهر وتنگه بیجار در جمع دانشجویان حضور یافتند وبه معرفی عملکرد خود پرداختند .

برخی مباحث مطرح شده دراین جلسه : 

معرفی نفت شهر به عنوان منطقه ای در جنوب غربی کرمانشاه در فاصله 220کیلومتری از مرکز استان در 35کیلومتری شهر سومار و70کیلومتری شهرستان قصرشیرین وهمجوار با کشور عراق وبه عنوان میدان مشترک نفتی

معرفی پیشه شهر نفت شهر (قبل از حمله عراق به ایران )

آشنایی با برخی از وظایف تخصصی روابط عمومی منطقه عملیاتی نفت شهر وتنگه بیجاراز جمله :

آشنایی  با فعالیتهای واحد ارتباطات  انتشارات ومطالعات

 برگزاری نمایشگاه

تولید فیلم

درج اخبار در سایت

تهیه خبر وارسال به ماهنامه وزارت نفت جهت چاپ

پخش خبر از سیمای استان

ارسال اخبار حاشیه ای منطقه نظیر کوچه پرندگان







تاریخ : شنبه 92/9/23 | 4:8 عصر | نویسنده : مرضیه نوری تبار | نظرات ()
دورى از چهار صفت

من مواعظ علی «علیه السلام»:

من استطاع أن یمنع نفسه من أربعة اشیاء فهو خلیق بأن لاینزل به مکروهٌ أبداً قیل: وما هنّ یا أمیرالمؤمنین! قال: العجلة واللجاجة والعُجب والتّوانی.
(تحف العقول صفحه 222)

 

هرکس این چهار صفت را از خود دورکند خواه فرد باشد، خواه مجموعه دست‏ اندرکاران و رؤسأ جامعه، هیچ‏گاه حادثه و واقعه ناخوشایندى، متوجه او نخواهدشد:
1- عجله، بدون تأنّى و دقت، تصمیم‏گیرى کند یا کارى را اجراء نماید (عجله غیر از سرعت در عمل است).
2- لجاجت، یکى از مسائل خطرناک و بلاهاى دامن‏گیر، اصرار و پافشارى ناحق، در مسأله‏اى است که چون این حرف را گفته و یا چنین موضعى اتخاذ کرده حاضر نیست عقب‏نشینى کند و لو خلاف آن ثابت شود.
3- مغرورشدن و خودشگفتى، که انسان نقص‏ها و ضعف‏هاى خود را ندیده و احیاناً محسناتش را بزرگ بشمرد.
4- کاهلى و سستى، کار امروز را به فردا افکندن و تأخیر انداختن.
بنده، در اثر تجربیاتى که در سالهاى متمادى پیدا کردم به این نتیجه رسیدم که این سخن على (علیه السلام) واقعاً حکمت تمامى است و همه ضرر و زیان‏هایى که متوجه جامعه شده است در اثر این امور بوده. خداوند ان شاءاللّه ما را با مجاهدت خودمان و با توفیق خودش از این صفات دور بدارد.
منبع:پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری





تاریخ : شنبه 92/9/23 | 4:2 عصر | نویسنده : مرضیه نوری تبار | نظرات ()

چهارمین جلسه کاربینی دانشجویان کاردانی وکارشناسی روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ وهنربا حضور استاد کرمی مدیر گروه این رشته در مورخ 92/9/6آمفی تئاتر دانشگاه  برگزار شد .

در این جلسه مدیر گروه رشته روابط عمومی به معرفی رشته روابط عمومی ،تعریف روابط عمومی،شرح وظایف درون سازمانی وبرون سازمانی روابط عمومی پرداخت .

استاد کرمی وظیفه اطلاع رسانی رابه عنوان یکی از مهمترین وظایف روابط عمومی بر شمرد وبرنقش تیلیغات وانتشارات در روابط عمومی تاکید کردند.

قابل ذکر است مباحث همزمان  به صورت پاور پوینت ارائه شد ودر پایان دانشجویان برخی سوالات خود را مطرح واستاد راهنمایی های لازم را ارائه نمودند .






تاریخ : شنبه 92/9/23 | 3:52 عصر | نویسنده : مرضیه نوری تبار | نظرات ()

یک داستان جالب از مولانا






تاریخ : سه شنبه 92/9/5 | 7:39 عصر | نویسنده : مرضیه نوری تبار | نظرات ()
خطر محبوب‌بودن نزد مردم
 
من مواعظ علی بن الحسین (علیه السلام):
وقال له رجلٌ: إنّی لأحبّک فی اللّه حبّاً شدیداً، فنکس علیه السلام ثمّ قال: الّلهم إنّی أعوذبک أن اُحَبّ فیک وأنت لی مبغض ثمّ قال له: أحبّک للذی تحبّنی فیه.
(تحف العقول صفحه 282)
نکته اساسى که در این بیان وجود دارد و درس بزرگى براى ما است، توجه فورى به خطرى است که در برابر چنین پدیده‏اى (محبوب بودن نزد مردم بخاطر خدا) انسان را تهدید میکند. لذا وقتى آن مرد به حضرت عرض مى‏کند که شما را براى خدا دوست دارم نمى‏فرمایند: از تو متشکرم، یا خدا را بر این محبوبیت سپاس میگویم، بلکه مى‏فرمایند: «پرودگارا پناه به تو مى‏برم از این که مردم مرا به خاطر تو دوست داشته باشند ولى تو مرا دشمن داشته‏باشى» و این خطر بزرگى است براى ما، نکند که مردم فکرکنند ما مخلصانه براى خدا کارمى‏کنیم و در راه او قدم مى‏زنیم اما حقیقتاًً ما اینطور نباشیم، و ظاهر و باطنمان یکى نباشد و یا با اعمال خود موجبات غضب الهى را در خود بوجود آورده باشیم. و در این صورت است که مردم به خاطر خدا ما را دوست‏ دارند ولى خداوند - نعوذ باللّه - دشمن ما مى‏باشد.

www.Leader.ir





تاریخ : سه شنبه 92/9/5 | 6:46 عصر | نویسنده : مرضیه نوری تبار | نظرات ()

خداراشکر

خدا را شکر که مالیات می پردازم این یعنی شغل و در آمدی دارم و بیکار نیستم...

خدا را شکر که لباسهایم کمی برایم تنگ شده اند. این یعنی غذای کافی برای خوردن دارم.

خدا را شکر که در پایان روز از خستگی از پا می افتم.این یعنی توان سخت کار کردن را دارم.

خدا را شکر که باید زمین را بشویم و پنجره ها را تمیز کنم.این یعنی من خانه ای دارم.

خدا را شکر که در جائی دور جای پارک پیدا کردم.این یعنی هم توان راه رفتن دارم و هم اتومبیلی برای سوار شدن.

خدا را شکر که سرو صدای همسایه ها را می شنوم. این یعنی من توانائی شنیدن دارم.

خدا را شکر که این همه شستنی و اتو کردنی دارم. این یعنی من لباس برای پوشیدن دارم.

خدا را شکر که هر روز صبح باید با زنگ ساعت بیدار شوم. این یعنی من هنوز زنده ام.

خدا را شکر که گاهی اوقات بیمار می شوم. این یعنی بیاد آورم که اغلب اوقات سالم هستم.

خدا را شکر که خرید هدایای خانواده ام جیبم را خالی می کند. این یعنی عزیزانی دارم که می توانم برایشان هدیه بخرم.

خداراشکر.






تاریخ : سه شنبه 92/9/5 | 6:42 عصر | نویسنده : مرضیه نوری تبار | نظرات ()

? ویژگی های امکانات ارتباطی نوین
ابزارهای نوین ارتباطی ترکیبی از چندین تکنولوژی شامل وسایل ارتباط جمعی، انفورماتیک و ارتباطات دور است. این مثلث فناوری، انسان ها را در ضبط، ذخیره سازی، پردازش، بازیابی، انتقال و دریافت اطلاعات در هر زمان و مکانی یاری می نماید. فناوری های نوین ارتباطی تکمیل کننده امکاناتی است که وسایل ارتباطی گذشته ارائه کرده اند.این فناوری ها ویژگی های منحصر به فردی دارند که آنان را از وسایل ارتباطی قدیمی متمایز می سازد. نگاهی می اندازیم به ویژگی ها و خصوصیات فناوری های نوین ارتباطی و اطلاعاتی در عصر حاضر.
? تعاملی بودن:
یکی از نقایص ابزارهای ارتباطی در گذشته، وجود یک رابطه یک سویه و از بالا به پائین بود. به این معنی که اطلاعات در یک جریان یک طرفه ، از بالا به پائین و بدون بازگشت به سوی مخاطبان سرازیر می شد. در این حالت مخاطبان امکان اظهارنظر درخصوص اطلاعات ارائه شده را نداشتند. در اصطلاح حرفه ای رسانه ای، در عصر ابزارهای سنتی برقراری ارتباط، امکان «بازخورد» (feed back) در حد بسیار اندک و ناچیز وجود داشت، از قبیل ستون خوانندگان در نشریات. اما امروزه به مدد فناوری های نوین، امکان برقراری همزمان ارتباط بین فرستنده اطلاعات و مخاطب فراهم گشته است. در این حالت مخاطبان می توانند بلافاصله پس از دریافت پیام، نظرات خود را به فرستنده پیام منعکس نمایند. تعامل بین فرستنده و مخاطب منجر به فعال شدن مخاطب در جریان ارتباط می شود. در سیستم های ارتباطی نوین، مخاطب از وضعیت انفعالی و کنش پذیری خارج شده و به طور فعال در فرآیند ارتباط مشارکت می نماید.

ادامه مطلب...




تاریخ : شنبه 92/8/18 | 3:34 عصر | نویسنده : مرضیه نوری تبار | نظرات ()

وب 2 چیست؟

باگسترش اینترنت در سطح جهان و بالا رفتن کاربران و استفاده کنندگان اینترنت، نسل جدیدی از وب پدید آمد به نام "وب2" که جذاب تر، آسان تر و کاربردی تر می باشد.

"وب 2" در واقع پدیده‌ای است که در نحوه استفاده از فناوری و طراحی سایت‌ها در اینترنت رایج شده است. سایت‌ها یا خدمات اینترنتی که امکان تبادل اطلاعات را بین کاربران فراهم می‌کنند، یا به آنها اجازه تولید یا دستکاری در اطلاعات را می‌دهند، معمولا " وب 2 " تلقی می‌شوند.

درواقع مفهوم وب2 به این معناست که با گسترش اینترنت و افزایش کاربران، دیگر کاربران تنها به خواندن اطلاعات اکتفا نمی کردند بلکه به نوشتن و تبادل اطلاعات با کاربران مختلف نیز علاقه مند بودن و بدین ترتیب مبحث وب2 در اینترنت و طراحی سایت مطرح شد.

به چه سایت های وب دویی می گویند؟
برای سایتهای وب2 میتوان یکسری ویژگیهایی را تعریف کرد و سایت هایی که دارای این ویژگی ها باشند را جزو سایتهای وب دویی قرار داد.

با ذکر چند مثال و مقایسه سایت های وب 1 و وب2 به بررسی ویژگی های وب 2 می پردازیم:

1- نت‌اسکیپ نماد یک سایت وب1 می باشد. در مقابل گوگل نماد شاخص وب2 است. نت‌اسکیپ با ارائه یک نرم‌افزار مرورگر قصد داشت مقدمات فروش محصولات مربوط به سرورهای پربها را فراهم نماید. در مقابل شرکت گوگل روی برنامه‌های تحت وب فعالیت می‌کرد. گوگل در واقع یک پایگاه داده تخصصی است. محصولات این شرکت به صورت بسته‌های نرم افزاری فروخته نمی‌شوند ،بلکه به صورت سرویس‌های آنلاین ارائه می‌گردند، که مشتریان به صورت مستقیم یا غیرمستقیم به آن پول می‌دهند.

2- تقاوت سایت Double Click و Google Ad Sense: سایت Double Click عقیده داشت که آگهی‌دهندگان صاحب اختیارند نه بازدیدکنندگان، در مقابل سایت گوگل نظر بازدیدکنندگان برایش از اهمیت بالاتری برخوردار بود. در سایت گوگل به جای استفاده از تبلیغات بنری از تبلیغات متنی که ساده تر و قابل فهم تر است استفاده می کند. در مقابل سایت Double Click از تبلیغات بنری و آگهی‌های Pop-up که آزاردهنده هستند از دید بازدیدکنندگان استفاده می کرد.

3- در وب1، سایت ها دایرکتوری هایی را که پدید می آوردند براساس نظر و سلیقه تعداد محدود مسئول بود در مقابل در وب2 سایتها دایرکتوری های را با نظر کاربران خود گردآوری می کنند به عبارتی محیطی را فراهم کرده اند که کاربران بتوانند خود دایرکتوری هایی را اضافه نمایند. معروف ترین سایت در این زمینه ویکی پدیا می باشد که همه کاربرانش را نویسنده بزرگترین دانش نامه آنلاین جهان کرده است.

4- وبلاگ ها نیز یکی دیگر از سایت هایی هستند که از وب2 استفاده می کنند.

5- Feed و RSS: وسیله‌ای برای انتشار همزمان و ساده اطلاعات می باشند. از طریق آن کاربران می‌توانند به جای مشاهده و مراجعه ساده به صفحات اینترنتی ، مشترک آنها شوند و با به روز‌رسانی یک صفحه، از آخرین تغییرات آن آگاه شوند.

6- در وب2 ، دیگر محدودیت سخت افزاری مطرح نیست بلکه می‌کوشد همه اسباب و لوازم الکترونیکی را به هم متصل کند. گوشی‌های موبایل، تلویزیون‌های اینترنتی و دوربین‌های دیجیتالی و... در دنیای وب2 می‌توانند بدون واسطه با اینترنت ارتباط برقرار کنند، داده بگیرند و خود بر غنای محتوای آن بیفزایند.






تاریخ : شنبه 92/8/18 | 3:24 عصر | نویسنده : مرضیه نوری تبار | نظرات ()
<      1   2   3   4   5   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By SlideTheme :.